
Bakan Tunç, Silvikültür Genel Yönetimi, Tarım ve Silvikültür Bakanı İbrahim Yumakli’yla “İşbirliği Protokolü Protokolünü Destekleyen Ticari Çalışmalar” imzalandı.
İmza törenindeki konuşmasında Tunç, ceza adaletinin nihai amacının toplumu suçtan korumak olduğunu hatırladı. Yetkili, soruşturma aşamalarının, adli işlemlerin ve aşamaların infaz edilmesi, ekledi.
İnfaz aşamasında şirkete kazanılmayan suçluların bir mesleğe katılmayan suçluların yeniden oluşturulduklarını ve tahliye edildikten sonra hapse girdiklerini vurgulayarak, Tunç şunları söyledi: “Cezayı iyileştirmek ve toplumu topluma getirmek önemlidir”. Dedi.
Çalışan yurtların yönü, cezai yetiştirme ve hapishanelerde hapishaneler, çalışmayı daha fazla tunç getirmek istediklerini gösteren bu çalışmaların bazılarının Tarım ve Silvikültür Bakanlığı alanına girdiğini söyledi.
Niyetli ormanlar için 10 yıllık hapis cezası
Yakın zamanda çeşitli illerde orman yangınlarının altını çizen Adalet Bakanı Tunç, orman yangınlarının caydırıcılığını artırmak için yasama dönemlerinde yasama döneminin olduğunu hatırladı.
Dikkatsizlik ve verimsizlik nedeniyle, ormanlık bir ateşe neden olanlar 3 yıla kadar esaret cezasına çarptırılmalıdır, Tunç şöyle dedi: “Eğer 10 yıla kadar bir orman yangına neden olsaydı. Bu zorlukları bir araya getiririz” dedi.
Mahkumlara ve mahkumlara eğitim kursları verilecek
Adalet Bakanı Tunç, Tarım ve Silvikültür Bakanlığı, Isyurtu’nun yönlerinin yapılarının ve topraklarının protokolü ile REMI’nin geri ödenmesinin vurguladı.
Daha önce Adalet Bakanlığı olarak 620 “Adalet Ormanı” kurduklarını ilan eden Tunç, 829 bin 2 milyon ağaç diktiğini ve 3 milyondan fazla 900 binden fazla ağacı koruduğunu hatırladı.
Tunç, hapishanelerdeki yükümlülüklerin ve mahkumların da bakanlık olarak restorasyon faaliyetlerine katıldıklarını vurgulayın:
Diyerek şöyle devam etti: “Tüm bu restorasyon çalışmalarına yaklaşık 400 bin vardı. Bu mahkumlar, Özgürlük adı verilen başvurunun bir parçası olarak ormanları korumak için çalışıyorlar. Kurslar organize edilecek ve tüm ülkemiz gıda ve gıda mal ve hizmetlerinin onarımını sağlayabilecek.
Tunç, 70 bin kişinin hapishanelerde eğitildiğini teyit ederek: “Hapishaneleri bir üreme kurumuna, bir üretim merkezine, bir eğitim merkezine dönüştürmek için bir girişim var” dedi. dedi.
Konuşmaların ardından Tunç ve Yumakli, Ihyyurdu’nun çalışmalarını desteklemek için işbirliği protokolünü imzaladılar.